A magunk részéről szeretnénk hozzájárulni a munkahelyi problémák csökkentéséhez ezért javasoljuk a munkahelyi sörözés legalizálást
Gyere Gyuri Győrbe, győri gyufát gyártani! – ki ne ismerné a mondókát, holott a győri gyufagyár kis híján 90 éve, 1929-ben bezárt.
Az első látásra megszerettem – és sokáig a kedvenc prágai kocsmám is maradt – az U Černého vola.
A szerb Slobodan Ristivojevic amióta az eszét tudja nem ivott más folyadékot, csak sört.
Azt talán mondanunk sem kell, hogy a töksör kultusza Amerikából indult el és eredetileg semmi köze nem volt a Halloweenhez.
Hány sör kell a boldogsághoz, ami akkor jön el, ha több az öröm a sörben, mint annak várható kellemetlen következményeiben.
Amióta tilos a vendéglátóhelyek belső tereiben dohányozni, már távolról sem annyira szórakoztató a kocsmázás.
A prágai kocsmák egyik csodája volt számomra, hogy a pincérek kérés nélkül, azonnal hozták a következő sört, ha kiürült a korsó.
A történet persze nem jellemző és semmiképpen nem a nőkről, csak a hárpiákról szól.
Bajország néhány részén még ma is szokásban van, hogy, aki sört főz eladásra, azt egy háza falára kitett táblával jelzi az arrajárók számára.