Beerbox Sörnapok II - Nyárzáró

2020. szeptember 7. hétfő
Szeptember 11-én és 12-én között rendezzük a Beerbox második, ezúttal nyárzáró sörös eseményét!

A helyszín és a környék ismét adott lesz, mivel jó időben és esőben is egyaránt megállja helyét. A Budafoki út 70 lassan nem csak az Újbuda Centerről, hanem a Beerbox budai sörös eseménytől lesz ismert (legalább is mi ezen dolgozunk).

Minden adott lesz, ami egy jó hétvégéhez kell:

- kisüzemi és prémium hordós sörök a Beerbox jóvoltából
- hatalmas külső tér, ahol sokan elférünk a biztonságos egymás közti távolságot is betartva
- hibátlan streetfood a Burger Bár-hol  jóvoltából

Ismét nyolc sörcsapot helyezünk ki, amelyeken a legjobb hazai és külföldi tételek lesznek elérhetők. Készülünk fantasztikusan jó lágerekkel, többféle, komlóban gazdag IPA-val, nyári hangulatot idéző gyümölcsös és búzasörökkel, valamint nem hagyjuk ki az ínyencségek kedvelőinek a savanyú és barna söröket sem.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve fontosnak tartjuk egymás és mások egészségét. A sörnapok a Budafoki út 70 alatt kerül megrendezésre, ahol bőven elegendő hely lesz a vendégek közötti távolságbetartásra. Plusz több asztalnál is kihelyezünk kézfertőtlenítőket. Így biztonságosan és nyugodtan ihatjuk a legjobb söröket.

A helyszín könnyen megközelíthető. A Hengermalom úti Tescotól csupán 5 perc sétára. A cím Budafoki út 70 alatt lévő telep, de, hogy ne tévedjetek el a területen könnyen követhető táblákkal jelöljük majd az útvonalat belépéskor. Igazi sörfőzde hangulat vár ebben a különleges, indusztriális környezetben.

Tömegközlekedéssel a pesti oldalról az egész várost átszelő 133-s busz a Tesco előtt tesz le, a Hengermalom út megállóban Budáról is ez a legegyszerűbb a Szent Gellért térről, de jöhettek a 33-as busszal a Móriczról is.

Parkolás lehetséges a területen belül azonban nem őrzött.
Az eseményen lehet érintésmentesen, kártyával fizetni és készpénzzel is.

Két mobil mosdót is kihelyezünk.

Saját sörös pohár hozható, de természetesen biztosítunk ingyenes plasztik poharat, azonban klassz Primátor pohár vásárolható a helyszínen is egy ötszázasért.

Szeptember 11-én, pénteken 17:00-23:00 között tartunk nyitva.

Szeptember 12-én, szombaton pedig egy egésznapos esemény lesz 12:00-23:00 között.
A rendezvényre a belépés INGYENES! Csak a jó kedvet és az üres pocakot hozzátok.

Szeretettel várunk mindannyitokat, hogy együtt zárjuk a 2020-as nyarat!

Az esemény facebokk oldala IDE KATTINTVA érhető el.

 Twitter megosztás Google+ megosztás