Kocsmai hírmondó

2020. március 20. péntek
A hely nem a törzskocsmám, így félrehúzódtam és hallgattam a helyi erőket akiktől percek alatt minden fontos dolgot megtudtam a coronavírusról.

Az egyik törzsvendég arra pamaszkodott, hogy nem kapott citromot a Tescoban, így a többiek is bekapcsolódtak, a környék árukínálatának elemzésébe és megállapították, hogy minden fontos dolog kifogyott és lisztből is csak öt kilót vehetett egy ember a Sparban.

Mindez a nénik miatt van, mert ugye banyatankszámra viszik haza az árut és naponta többször is fordulnak. Őket kellene karanténba zárni, és akkor nem kellene majd lezárnia várost és mindenkire kijárási tilalmat elrendelni.

Valaki váratlanul közbe vetette, hogy ezt az egész vírust a kínaiak direkt eresztették ránk a G5 hálózattal és mindenki meg fogja kapni, aki kábeltelevízió előfizető. Nem a kábeltelevízió, hanem az okostelefon terjeszti a betegséget, szólt közbe egy szakállas manus, de rögtön jött a cáfolat is, hogy azért az internet sem ártatlan a dologban.

Egy frászt a kínaiak, jelentette ki a kopasz ürge, a migránsok csinálják, hogy aztán elfoglalhassák egész Európát. A karantént is csak azért találták ki, hogy senki ne legyen az utcán és könnyebb legyen lerohanni azt. Dehogy a kínaiak, hanem Trump, akinek az utasítására biológiai fegyverként fejlesztették ki és repülőről dobták le a vírust Vuhanra.

Nem jól tudjátok, kapcsolódott be a csapos, a zsidók voltak, hogy bedöntsék a világgazdaságot, hogy aztán olcsón felvásárolhassák a tönkrement cégeket, de Orbán megvédte ezeket azzal, hogy katonai törzsek védik a fontos magyar üzemeket, ezért sem értem miért zár be a kocsma háromkor, mikor nincs mitől félnünk.

Kamu az egész szólt meg egy borízű hang, ruhája alapján szobafestő lehetett, nincs is járvány, a rémhír csak az egész arra volt jó, hogy végre kilépjünk az Európai Unióból. Eddig jutottak, mikor mindenkinek, így nekem is, kifogyott a sör a poharából.

A többiek rendeltek még egyet, én menekülőre fogtam.Twitter megosztás Google+ megosztás