Meztelen sörözés

2019. november 16. szombat
Annak idején a Lupa-szigeti nudista strandon álltam sorba sörért én is, de erre a viktoriánus környezetben működő nudista szeszelésre kíváncsi lennék!

Már csak a repülőjegyet kellene megvennem, hogy egy szórakoztató estét töltsek el a londoni Coach & Horses pubban, melynek bérlője megszerezte az önkormányzattól az engedélyeket, hogy alkalomszerűen megrendezhesse a „csupaszon ivás éjszakáját”! Az illenkor természetesen a személyzet sem veszi fel a munkaruhát.

Alastair Choat 2006-óta a pub bérlője ezzel a lépéssel arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kocsmáros mennyire ki van szolgáltatva a tulajdonosnak, mely az angol gyakorlat szerint a legtöbbször egy sörgyár. Jelen esetben a Fuller's londoni sörfőzde, amely 2011 óta tulajdonosa a pubnak, szeretné kitessékelni a bérlőt, hogy saját embereivel üzemeltesse a továbbiakban a híres londoni Sohoban üzemelő pubot.

„Úgy gondolom, hogy a nudizmus a pubban kicsit olyan, mint amikor egy kocsmába, ahol van egy zenekar, ami nem nagyon érdekel, mert ez csak háttérzene. Szerintem, ha mindenki meztelenül fog inni, az nagyon vicces lesz – vélekedik Alaistar Choat.Twitter megosztás Google+ megosztás