Mindenre van megoldás

2021. január 19. kedd
A kocsmák ki se nyitnak, az üzletek este hétkor zárnak, de este nyolctól a kijárási tilalom miatt úgyse tudunk sörért menni.

Az bizony igen gyakran megesett, hogy rosszul tervezett az ember és egyszer csak, a buli közepén elfogyott az alkohol. Vagy egyszerűen csak hirtelen a semmiből, szörnyű szomjúság kezdte el gyötörni az embert. Amíg a dolgok normális mederben folytak, ez apró kényelmetlenség volt csupán, hiszen emberileg elfogadható távolságon belül, a város bármely pontján volt valamiféle éjjel-nappal üzlet, ahol pótolható volt a kiapadt készlet. 

Jelenleg azonban este hét után áldatlan állapotok uralkodnak ezen a téren is. 

Van azonban egy vállakozás Budapesten, amely széles italkínálattal rendelkezik és este tizenegyig ebből az egész tiszteséges választékból egy nagyszerű túlélő pakk állítható össze, amelyből immár nem hiányoznak az eredeti cseh sörök – például a Primátorok majdnem teljes skálája és többféle Konrád. A választékot és az árakat IDE kattintva tudja megtekinteni.

Ha megrendeljük az árut, akkor a Vox Alcohol Delivery Pesten és a Vox Alcohol Delivery Budán harmincöt percen belül ,a város bármely pontjára kiszállítja a megkívánt italokat.

Természetesen a Vox Alcohol Delivery nem csak a késő esti órákban, de napközben is „kézbesíti” a megrendelt alkoholt, igaz az első fuvarra délig kell várni, de bízunk benne, hogy egy gyógysör azért az előző napról mindig ott pihen a hűtőszekrényben.

 Twitter megosztás Google+ megosztás