No. 600

Címkék: 600, jubileum, ajánló
2019. november 4. hétfő
Ez a mai poszt a blog történetének hatszázadik bejegyzése, a blog történetének ezernégyszázkilencedik napján.

A kezdetektől fogva igyekeztünk olyan blogot készíteni számotokra, ami magazinszerűen, mindenféle sörhöz kapcsolódó anyagot elétek tesz. Így aztán mindenféléről írtunk: a világ legrégebbi sörkekszéről (ITT), a cseh sörfőzés történetéről (ITT), a cseh kocsmákról (ITT), a sörfőzés tudományáról (ITT), sörfőzdékről (ITT), a sörökről (ITT), a sörárakről (ITT), a kocsmai játékokról (ITT), a sörkorcsolyákról (ITT), az állati sörökről (ITT), a sör alapanyagairól (ITT), a világ minden tájáról (ITT),  és még sok minden másról.

Pont ennek kapcsán jutotunk arra az elhatározásra, hogy összeszedjük minden türelmünket és elkészítjük a blog repertóriumát, azaz a teljes tartalomjegyzékét. Az ezzel való bíbelődést nem gondoljuk elpazarolt időnek, hiszen talán egyszer még a legjobb bejegyzésekből könyv is születhet, amihez ez a jegyzék remek segítség leend.

Négy év és a már említett hatszáz (600) bejegyzés! Eddig még egyik évfordulóról sem emlékeztünk meg, de most valamiért úgy éreztük, hogy egy kicsit ünnepeljük magunkat. Természetesen sörrel. Tegyetek ti is így – feltéve, hogy nem tartjátok a száraz novembert – és miközben isztok hálás hívetek, a szerző egészségére bele-bele olvastok a régebbi posztokba és nem fukarkodtok a lájkokkal sem.

Dej bůh štěstí

 

Fotó: Merza GáborTwitter megosztás Google+ megosztás