Pozsonyi programajánló

2017. szeptember 20. szerda
Erre a hétre ajánlhatnánk-e jobb programot, mint a pozsonyi "SALON PIVA" elnevezésű sörfesztivált? Vonattal még három óra sincs az út.

Nem olcsó program, hiszen belépős, de a kostolópohár az üvegből van. A Pozsonyi Régi Piacra kilátogatók valamennyi kiállítónál legalább egy újdonsággal találkozhatnak. A septemBEER eseményére eddig hatvan kisebb sörfőzde regisztrálta részvételét és az előzetes információk szerint több mint 300 különböző sör kerül bemutatásra.

A rendezvény fő partnere, mint minden évben, úgy idén is a Szlovák Független Sörfőzdei Szövetség (AMNPS) lesz. Ők a független szlovák sör védelmére létrehozott PIVOBRANA mozgalomban is részt vesznek. Jelenleg az AMNPS-nek huszonhárom tagja van. A szlovák kis sörfőzdék száma ennek körülbelül a háromszorosa. A sörfesztiválon közülük ott lesz többek között az Urpiner, a Kaltenecker, a Wywar Holly, a Sessler, a Jama Crafts, a Piešťany ŽiWell, a Richtar Jakub, a Zámčan és a Simeon kis sörfőzde is Igen szép számban lesznek a cseh és szlovák kiállítókon kívül, észt, német, osztrák, szerb, angol, dán, svéd és lengyel sörfőzdék és ott lesz a sörcsarnokban a magyar Brew Your Mind is.

A Piva szalon napi belépője 5 €, a kétnapos 8 €  és három napra 10 €. A többnapos jegyeket csak a Ticketportalon lehet megvásárolni. A sörfőzdék és a sörkatalógus pontos listája letölthető az közvetlenül a WEBOLDALRÓL ITT. A Pivo Salon mindhárom nap 15: 00-23: 00 óra között tart nyitva.. Twitter megosztás Google+ megosztás