Rejtekhely

Címkék: másnap, gyógysör
2021. január 1. péntek
Egy rendes ivással eltöltött este után, másnap ébredéskor nincs jobb, mint egy hideg gyógysör.

Az axiómát már régóta tudjuk, de a megoldás az, hogy mindig legyen ébredés után kezünk ügyében egy jó, lehetőleg hideg sör, azonban távolról sem olyan egyszerű. Mivel tudjuk, hogy egy komolyabb buli addig tart, amíg azt italkészlet el nem fogy. Azt ugye kizárhatjuk, hogy a hűtőszekrényt nem isszák szárazra a vendégek. Szóval a reggelre szánt gyógysörnek megfelelő rejtekhelyet kell találni.

Igen ám, de a ruhásszekrénybe vagy az íróasztalfiókba, netán az automata mosógépbe rejtett ital jó esetben megmarad reggelig, viszont fogyasztási hőmérséklete távolról sem lesz a kívánatos, hiszen egy langymeleg sör minden, csak nem gyógyhatású. 

Ezen segít a légkondicionáló kültéri egysége. Ha itt – még a vendégek megérkezése előtt – elhelyezzük a reggelre szánt sört, behúzzuk a függönyt, vagy leeresztjük a redőnyt, az ébredés utánra szánt életmentő ital nemcsak megmarad, hanem hőmérséklete is ideális lesz. Így történt ez ma is, amikor ezen a verőfényes délelőttön, ébredés után első utam az ablakhoz vezetett, és rövid időn belül már élvezhettem is a csodálatos Bohemia Regent Petra Vokát. 

Boldog új évet mindenkinek!Twitter megosztás Google+ megosztás