Utolsó figyelmeztetés!

2020. augusztus 13. csütörtök
Még időben szólunk, hogy ha szereted a sört, a jó társaságot, a street foodot és a finom muzsikát, ezt a programot nem hagyhatod ki!

Idén nyáron jó pár esemény elmarad sajnos, amelyeket jó előre beterveztünk, de most nincs mese, augusztus 14-én és 15-én megszervezzük a nyár egyik legizgalmasabb, két napos sörös eseményét Budán! Pontosabban a kraft egyik fellegvárában Újbudán, ahol olyan kiváló helyeketn ihatjuk az izgalmas söröket, mint a KEG Sörművház és a Bölcső bar & food.

Ezen a két napon a Beerbox szervezésében minden adott lesz, ami egy jó sörözéshez szükséges: kisüzemi és prémium hordós sörök a Beerbox jóvoltából; hatalmas külső tér, ahol sokan elférünk a megfelelő, vírusmentes távolságot is könnyen betartva; hibátlan streetfood kaják; zene is lesz, hogy ne csak a poharak csilingelését hallgassuk.

Nnyolc  csapról fognak folyni a legjobb hazai és külföldi tételek. Készülünk könnyen csúszó lagerekkel, többféle, komló dús IPAval, igazán nyárias gyümölcsös és búzasörökkel, valamint nem hagyjuk ki az ínyencségek kedvelőinek a savanyú és barna söröket sem.

❗️ A jelenlegi helyzetet figyelembe véve fontosnak tartjuk egymás és mások egészségét. A sörnapok a Budafoki út 70 alatt kerül megrendezésre, ahol bőven elegendő hely lesz a vendégek közötti távolságbetartásra. Plusz több asztalnál is kihelyezünk kézfertőtlenítőket. Így biztonságosan és nyugodtan ihatjuk a legjobb söröket.
❗️ A helyszín könnyen megközelíthető. A Hengermalom úti Tescotól csupán 5 perc sétára. A cím Budafoki út 70 alatt lévő telep, de, hogy ne tévedjetek el a területen könnyen követhető táblákkal jelöljük majd az útvonalat belépéskor. Igazi sörfőzde hangulat vár ezzel a különleges industrial lokációval.
❗️Tömegközlekedéssel a pesti oldalról a 133-s busz a Tesco előtt tesz le, a Hengermalom út megállóban (Keleti-Astoria vonalon). Budáról is ez a legegyszerűbb a Szent Gellért térről.
❗️ Parkolás lehetséges a területen belül azonban nem őrzött.
❗️  Az eseményen tudtok érintésmentesen, kártyával fizetni vagy készpénzzel is.
❗️ Augusztus 14-én, pénteken 17:00-23:00 között nyitjuk meg kapuinkat
❗️ Augusztus 15-én, szombaton pedig egy egésznapos esemény lesz 12:00-23:00 között.
A rendezvényre a belépés INGYENES! Csak a jó kedvet és az üres pocakot hozzátok.Twitter megosztás Google+ megosztás