jún 15

EB meccsnézős ajánlat

  • helyszín: Craft Head - Brewpub & Bistro
  • cím: Budapest, VIII. Rákóczi út 29.
  • kezdés: 2021. június 15. 15:00
  • befejezés: 2021. július 11. 23:00
Most éri meg igazán bejönni hozzánk! A Citydeals oldallal közösen kitaláltuk a legjobb EB meccs nézős ajánlatokat! 4 féle kupon közül tudtok választani, ahol 15-30%-kal olcsóbban juttok hozzá házi söreinkhez és street food ételeinkhez.Focimeccset lehet nézni otthon, fél szemmel, a kanapéról is, de amikor eljön az EB ideje, mégis csak érdemes megadni a módját a szurkolásnak. Ajánlatunkkal már meg is találtad a tökéletes helyszínt, ahová beülhettek drukkolni vagy szakérteni a barátokkal: a Craft Head külön EB csomaggal készült vásárlóinknak!

Az izgalmas közepette, vagy éppen a nagy kiabálásban kiszáradt torkotokat fejenként egy liter Craft Head Lager vagy Craft Head barna sörrel öblögethetitek, ezzel koccinthattok a legjobban sikerült pillanatokra és gólokra is, ha pedig kedvenc csapatotok kapujába találna be a labda, csak harapjatok egyet a pulled pork vagy classic burgerből, és máris elmúlik minden bánatotok!

A pubon belül egy külön, kivetítővel felszerelt helyiség vár benneteket, ahol követhetitek az eseményeket, de természetesen az asztalotoknál ülve is figyelhetitek a tévét. Sőt, ha inkább a szabad levegőt élveznétek, a teraszra is kiülhettek, ide is több tv került, amin követhetitek a meccset.Forrás: http://bit.ly/crafthead-kupon