okt 17

Lehet-e nagyüzemi a craft?

  • helyszín: Ogre bácsi sörözője
  • cím: 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.
  • kezdés: 2018. október 17. 19:00
  • befejezés: 2018. október 17. 23:00
Az utóbbi időkben a hazai nagyüzemek is nekiálltak a „kézműves” sörök főzésének. Sajátos, magyaros megoldás ez, hiszen a világban sokkal inkább a kisüzemek multik általi felvásárlása zajlik. Vajon miért volt fontos, hogy a nagy gyárak hidegkomlózzanak, nitrós sört gyártsanak, vagy felsőerjesztésű söröket fözzenek? A költséghatékony nagyüzemi sörök, vagy a versenyhelyzetet eltorzító „jóárasítás” mellett milyen esélyei vannak a hazai kisüzemeknek a pályán. Többek között erről lesz szó október 17-én az Ogre Bácsiban.



AZ ESTE MENETE:
Kovács Gábor Maláta (újságíró) felvezető, vitaindító előadása

A Nagy Sörvita kerekasztalbeszélgetés a témáról. Papp Nándor (egykori Heinekes sörfőzőmester), Marosvári "Ogre" László (ogrektor) és Kovács Gábor Maláta (újságíró) beszélgetnek a témáról.

Moderátor: Bukovinszky László (Békésszentandrási Szent András Sörfőzde)

A belépés most is ingyenes lesz!