Alibi eb – megszereted

Címkék: állati, kocsmajáró
2020. szeptember 19. szombat
Szívesen meginnál esténként egy-két korsó sört a haverjaiddal, de az asszony nem nézi jó szemmel? A megoldás egy kutya.

Jó lenne egy órát ökörködni a kocsmában? Ellógnál esténként az otthonról és az esti tévénézés helyett, inkább mozognál egy kicsit? Nem akarsz senki előtt magyarázkodni?

Nincs más hátra, mint, hogy vegyél egy kutyát!

A kutya ugye tudjuk, az ember hű társa, jó barát mindhalálig. Az egyetlen hátránya, hogy reggel és este sétáltatni kell, egyrészt hogy elvégezhesse dolgát, másrészt, hogy futkározhasson egy kicsit. A reggeli sétáltatás persze kényelmetlen dolog – ki a szeret emiatt egy órával korábban felkelni? Viszont esténként remek ürügy, hogy a kis szőrös kedvenccel elballagj a haverjaidhoz, akik közül néhány biztos ott üldögél esténként egy-két sör mellett és remekül szórakoznak a kedvenc kocsmádban.

Szerezz be egy kutyát és csatlakozz hozzájuk!

A kocsmázáshoz beszerzett kutya ne legyen nagytestű, mert ebben az esetben nem fér el kényelmesen az asztal alatt abban a félórában, melyben esti söröddel foglalatoskodsz. Egy jó csapos – ebben biztos lehetsz – szereti a kutyákat, mert amellett, hogy ismeri törzsvendégei szokásait, kedvenc italait, egyúttal lélekbúvár is, aki megértően végighallgatja a problémáidat, pátyolgatja lelkedet, ha bánatos vagy és társad jókedvedben is. Persze az sem mellékes, hogy a hozzád hasonló kutyabarátok fontos forgalomnövelő tényezők a kocsma életében.

A kutya is szeret kocsmázni, persze nem a sör miatt, hanem, mert mindig akad egy játékos kedvű vendég, aki játszik vele, amíg a gazdája megissza sörét.

Ne habozz! Sürgősen szerezz be egy kutyát és megváltozik az életed!Twitter megosztás Google+ megosztás