Húsvéti Svijany

2021. március 17. szerda
A Svijany idén is folytatja a hagyományt és húsvétra, különleges csomagolásban, piacra dob egymillió doboz Svijanský Mázt.

A Svijany családi sörfőzde ebben az évben is elkészítette a pasztörizálatlan a Svijanský Máz szezonális kiadását. A húsvéti kivitelben a sörfőzde palackokban, félliteres dobozokban és a népszerű kétliteres kannákban forgalmazza ezeket – nemcsak a férfiak számára. Nők is bátran kortyolgathatják, de például ezzekkel a minőségi sörökkel lehet kedveskedni a locsolóknak is.

Tavaszi ünnepi motívumokkal díszített húsvéti dobozok és húsvéti címkékkel ellátott palackozott sör korlátozott ideig lesz elérhető a szokásos kiskereskedelmi hálózatban. A sörgyár több mint egymillió darab félliteres húsvéti alkalmi sört gyárt. 

A svijanyi sörfőzdében és a sörfőzde e-boltjában a négy darabos húsvéti csomagolásban lesznek kaphatók. Egy másik húsvéti csomag, a már bevált húsvéti multipack, a legkelendőbb nyolc palack, félliteres Svijany sörrel várja a vásárlókat a közelgő tavaszi ünnepek előtt, például az Ahold, a Kaufland, a Globus, a Tesco és a Makro láncokban. Csak sajnos nem itthon, hanem Csehországban.

 Twitter megosztás Google+ megosztás