Indoor negyedszer

2019. február 4. hétfő
A magam részéről kedvelem a malátát, időnként sörözés közben el szoktam rágcsálni jó néhány szemet, mert jobban csúszik utána a sör.

Mindez arról jutott eszembe, hogy „Hahó, malátarajongók" megszólítással sörfesztiválra invitálnak. Sőt! Javaslatot kapta arra is, hogy dobjam félre kommersz lágeremet – bármit is jelentsen ez – és ugorjak be a Gellért Szállóba, ahol február 15-17. között a rendezik meg a IV. Indoor Sörfesztivált.

A hangsúly persze nem a kommersz láger dobáláson van, hanem a Magyarországon különlegesnek számító nem szabadtéri sörfesztiválon. A szervezők ügyesen átvágták a gordiuszi csomót is, itt nincs vita, hogy kártyával, vagy készpénzzel fizessünk-e a standoknál, ugyanis a napijegy (elővételben 5.490, a helyszínen megvásárolva 6490 forint) korlátlan sörkóstolásra jogosít! 

Ha kipróbálna, hogy milyen egy sörvacsora, a korlátlan italfogyasztás mellett erre is lesz lehetősge 9990 forintért. Ha a vasárnapi svédasztalos „sörbrunchot” választja az 9400 forintba kerül a napieggyel együtt. Azaz a Gellértben az Indoor Sörfesztivál hétvégéjén lesz minden, mi szemnek, szájnak ingere.

– Magyarország első téli sörfesztiválján pironkodás nélkül megmutathatod, ki a legnagyobb sörkedvelő a vidéken. A már-már családi heppöningre APA is hivatalos, és hozza magával az egész rokonságot: IPA és STOUT nagybácsi is alig várja a találkozást! A művészlelkekről sem feledkeztünk meg: kézműves nedűk sokasága sorakozik fel az izgalmas multikulti közegben: magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egy egész hétvégén a Gellért Hotelben. – ígérik a szervezők.

Pénteken és szombaton, immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba történész szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivóversenyeket. A Monarchia fürdőéletéről, illetve 1919 elejének budapesti eseményeiről tudhatunk meg tőle érdekesebbnél érdekesebb hol izgalmas, hol pajzán, hol meglepő részleteket. 

Ráadásul a belépőért cserébe nemcsak végtelen sörömökben lehet részünk, miután a kis kóstoló kehellyel annyi kis- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstoltunk végig, amennyi csak belénk fért, hanem hazafele menet, mindennek a tetejébe kis kóstoló poharaunkat leadva, egy logózott kórsót kapunk a fesztiválon tett látogatásunk emlékre.

A sörökről és minden fontos részletről web oldalunkon http://indoorsorfeszt.hu/kiallitok/ tájékozódhatsz!

Helyszín:
Danubius Hotel Gellért
Budapest, 1114. Szent Gellért tér 2.

Nyitvatartási idő:
február 15. péntek 16:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora
február 16. szombat 16:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora
február 17. vasárnap 12:00-15:00 – sörbrunchTwitter megosztás Google+ megosztás