Kiderült! Érdemes!

2018. május 25. péntek
A kísérlet sikerült és így most kiderült, hogy kerül, amibe kerül, de egy fantasztikus kínálatú sörfesztiválra igenis van fizetőképes kereslet!

Előzetesen a legtöbb szó a Beer Week in Budapest sörfesztivál kapcsán a jegyárról esett, arról már sokkal kevesebbet olvashattunk, hogy az esemény a világ élvonalába tartozó sörfőzdéket is Budapestre csábított. Az egészen különleges esemény már Pünkösdkor elkezdődött és az ismert kézműves sörözőkben nap mint nap a fesztiválon résztvevő sörfőzdék ún. csapfoglalásokon mutatkoztak be az érdeklődőknek. Pénteken aztán a Dürer-kertben egyszerre jelentek meg a fesztivál vendégei, – ez 16 ország 45 sörfőzdéjét jelenti – 90 különféle sört mutassanak be a nagyérdeműnek.

A teljesség igénye nélkül, csak néhány bemutatkozó külföldi sörfőzde: a lengyel Stu Mostów, a skót Tempest, az észt Pöhjala, a finn Pyynikin, a görög Mykonos, a norvég Lervig, a holland De Mollen, az orosz Bakunin, a dán Amager, a svéd Poppels, a dán To Øl, az osztrák Bevog, az amerikai 18th Street, a dán BrewDog, a portugál Post Scriptum és a katalán Edge. És a magyarok: Armando otchoa, a Balkezes, a Fehér Nyú, a First, a Gólem, a Hara'Punk, a HopTop, a Horizont, a Mad Scientist, a MONYO, a Reketye, a RothBeer, a TuffBuzz és az Uradalmi.

A pénteki nap frenetikusan sikerült, utoljára talán az első Főzdefeszten volt ennyire oldott a hangulat  így aztán mindenkit arra bíztatunk, hogy ne hagyja ki a lehetőséget és szombaton látogasson ki a Dürer-kertbe!Twitter megosztás Google+ megosztás