Craft Head: egy kihagyhatatlan hely

2021. július 9. péntek
A Craft Head harminckét sörcsappal, egy kiváló bottleshoppal, remek ételekkel és jókora teraszával várja vendégeit.

Legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről mi mindennek helyet biztosítunk.Tágas, nyugodt belső, meghitt családi és baráti hangulat. A Craft Head gasztrókocsmája több, mint kétszáz férőhelyes, galériával és egy külön hatvan fős díszteremmel egy igazi minőségi étterem és bár. Nyáron pedig száz fős kinti teraszunkon, napernyők alatt lehet hűsölni és szomjat csillapítani.

Legyetek ketten vagy akár ötvenen, mi bármikor tudunk fogadni benneteket, az előre egyeztetett időpontban, asztalfoglalás esetén. Persze egy random sörözésre is be lehet hozzánk sétálni..Mind ezek mellett folyamatosan eseményekkel töltjük meg a helyet, hogy mindig legyen miért benézni hozzánk!

ch_belso.jpg

A sörcsapon található kiváló sörök mellett arra is figyelünk, hogy az ételek is passzoljanak az italokhoz vagy fordítva. Nagyrészt magyaros ételeket találnak kínálatunkban a vendégek, de azokat száz százalékban újragondoltuk és modernizáltuk. Úgy, ahogy azt egy modern kraft kocsmának és bárnak kell.

Mindemellett vendégeink több, mint kétszáz magyar kisüzemi és külföldi prémium sör közül válogathatnak az étterem végében található bottleshopban, azaz a sörboltban.

Asztalfoglalás: +36 30 177 7424 

 

Foto: Nyíri DávidTwitter megosztás Google+ megosztás