Olyan, mint az igazi

2022. november 20. vasárnap
Dinamikusan nő az alkoholmentes sörök piaca és a kézműves sörfőzőknek köszönhetően egyre inkább – ízben és zamatban – hasonlítanak az alkoholos társaikhoz.

A 2017-es indulása óta az Athletic Brewing hamar a legnagyobb alkoholmentes kézműves sörfőzde lett Egyesült Államokban. A cég vezetői most, hogy belépnek a brit piacra, ahol mostantól a Tesco UK 300 üzletben árusítják a híres alkoholmentes kézműves söreik közül  Run Wild IPA-t és az Upside Dawn Golden Ale-t.

Az Athletic Brewing alapítói, Bill Shufelt és John Walker több mint száz próbatételt főztek le egy kis házi sörfőző rendszeren, hogy tökéletesítsék szabadalmaztatott eljárásukat, mellyel hozzák azokat az ízélményeket, amik az alkoholos sörök sajátjai.

A cég indulása óta eltelt négy év alatt az Athletic Amerika egyik legkisebb sörfőzdéjéből a húsz legjobb kézműves sörfőzdéje egyikévé nőtte ki magát. A cég évente több mint ötven különböző alkoholmentes sört gyárt különféle stílusokban, többek között lagereket, stoutokat, portereket és IPA-kat. 

Hogy miért épp az alkoholmentes sört választották profiljukul? Shufelt, aki vezérigazgatóként dolgozik, és az Athletic Brewing ötletét kitalálta, 2013-ban felhagyott az alkoholfogyasztással, így teljesen hiteles arca az Athletic Brewing termékskálájának.Twitter megosztás Google+ megosztás