Primátor csapfoglalás

2018. április 10. kedd
A Beer Point sörcsapjai felett április tizenkettedikén a Primátor sörök veszik át az uralmat. Vasárnapig a sörözőben tízféle Primátor sörrel ismerkedhetünk meg.

Ahhoz persze, hogy a Primátor sörök tíz csapot elfoglaljanak, szükség van a Beer Point nyújtotta lehetőségekre is. Az Erzsébet körút és a Wesselnyi utca sarkán működő söröző ugyanis a megszokott gyakorlattól eltérően nem egy nagy sörgyárral áll szerződésban, hanem több mint egy tucat csapján a hazai sörkínálat igen széles választékát mutatja be a hazai kisüzemi söröktől kezdve, az import sörökön át, a nagyüzemi lágerekig mindenféle sörrel megpróbálkozhatunk itt. Ha a csapon levő kínálat nem elégít ki valakit, akkor hazai viszonylatban különlegesnek számító kétszáz (!) üveges sör között  biztos talál kedvére valót.

Természetesen a remek adottságok már több sörfőző és sörforgalmazó figyelmét felkelették. Ennek köszönhetően a Beer Pointban rendszeresek a csapfoglalások. Azaz a megszokott sörsor mellett vendégsörök kerülnek a csapra. Foglalt itt már csapot a Hopfanatic, a Fehér Nyúl, a Rothbeer és a MONYO is. Ezen a hétvégén viszont a Primátor söröké lesz a főszerep. Igaz ugyan, hogy a Primátor sörökkel sokfele találkozhatunk, de ilyen széles választékban eddig Magyarországon egyidőben, egy sörözőben, még nem mutatkoztak be a cseh sörgyár főzetei. A Beer Pointban ez a tíz Primátor mutatkozik be: Premium Lager, Polotmavy, Dark, APA, IPA, Double, Hoppy, Stout, Weizen, Jarni.

 Twitter megosztás Google+ megosztás