Primátor – már harminchárom országban

2016. július 4. hétfő
A Primátor sörgyár exportja tavaly is emelkedett és megközelítette a negyvenezer hektolitert. Azaz a termelés negyede külföldre kerül!

A Primátort már a világ harminchárom országába exportálják. Brazília, Chile, Kína, Korea, Thaiföld, Indonézia is célország, de a legnagyobb mennyiséget európai országokba, így Lengyelországba, Oroszországba, Franciaországba, Svédországba és természetesen Magyarországra szállítják a nachodi sörökből.

A legfontosabb exportcikk a Primátor Premium Lager, de a 2013-as World Beer Awards győzelme óta folyamatosan emelkedik a felsőerjesztésű búzasör a Primátor Weizenbier exportja is. A cél 2016-ban is az export hasonló ütemű növelése. Így, még a stagnáló hazai piacon is értékesítés mellett is telesülhet a cél, hogy a sörgyár termelése elérje a száznegyvenezer hektolitert, ami ha a hazai forgalomnövekedés idén is eléri a két és fél százalékot nem lehetetlen.

A sörgyár sajátos, Csehországban egészen különleges, tizenötféle sörből álló szortimentjében immár harminchat százalékot képviselnek a felsőerjesztésű, az ízesített és az erős sörök – ez változatosság a márka egyre növekvő népszerűségének egyik titka.



Twitter megosztás Google+ megosztás