Primátor sikerek

2018. február 24. szombat
Kétségtelen, hogy az utóbbi években igen csak megszaporodtak különféle sörversenyek, de a győzteseket mindenképp elismerés illeti.

A náchodi Primátor sörgyár a közepes méretű regionális sörfőzdék közé tartozik, a mintegy százötvenezer hektoliteres évi kihozatallal. Ennek ellenére a szortimentet több mint tucat állandóan kínált sör alkotja, melyeket harminchárom országba exportálnak – köztük Magyarországra is.

A sörfőzdében a széles választék mellett szigorúan ügyelnek a minőségre is, legyen szó klasszikus cseh lágerről, angol típusú ale-ről, vagy bajor búzasörről. Ezt a minőséget igazolja, hogy a Primátor sörök 2017-ben huszonnyolc díjat gyűjtöttek be a különféle sörversenyeken.

Az egyik legnagyobb siker a tízes Antonín-é, amely megnyerte a Brüsszeli Beer Challenget, de a Pivo, Bier & Ale magazin szavazásán nyertes felsőerjesztésű APAC is fontos elismerést mondhat magáénak. A legnagyobb sikerrel a Primátor Weizenbier dicsekedhet: az elmúlt évben nyolc érmet, köztük négy aranyat szerzett. Twitter megosztás Google+ megosztás