Sör és szex

Címkék: szex, sör és nő
2020. szeptember 8. kedd
Férfiaknak több szempontból is érdemes körültekintőnek lenni, ha itallal szeretnék megkönnyíteni a csábítást.

Azt ugye már Shakespeare óta tudjuk, hogy a mértéktelen italozás „a ringyólkodást (…) csábítja és kábítja: felpiszkálja a vágyat, de cserbenhagy a végrehajtásnál. Ennélfogva kiadósabb ivászatra csakugyan rá lehet mondani, hogy csűrcsavarosan és rókamód viselkedik a ringyósággal szemben: gyártja és rontja; birizgálja és elsikkasztja; rábeszél és elbátortalanít tőle; talpra állítja és kicsinálja, hogy ne bírjon állani; következésképp: orránál fogva vezeti álmában, és mikor beugratta a lefekvésbe ő maga megugrik”.

Mindez azonban csak a fériakra igaz, a nőknél bizony pont fordítva működnek a hormonok. Klinikai vizsgálatok kiderítették, hogy a férfiaknál az alkohol hatására a zsírszövetben a tesztoszteron ösztrogénné alakul, ami csökkenteni a szexuális vágyat, míg a nőknél ez egyre követelődzőbben jelentkezik.

Férfitársak! Ennek tudatában jövőben nyugodtan engedhetünk néhány sört hölgypartnerünknek, és ha mi csak mértékkel emelgetjük a söröspoharat, nem kell kételkednünk a sört szerető nő igéretben, hogy végül megkapjuk amire vágyunk, csak mi ne veszítsük el addigra a kedvünket.Twitter megosztás Google+ megosztás