Sör és sztriptíz

2019. szeptember 18. szerda
Alig száradt meg a tinta a sörbicikliket betiltó rendeleten, máris itt az újabb sörturista csalogató látványosság a sörbusz.

Kitartó lehet az a vállakozó, aki eddig a prágai sörbicikliket üzemeltette. Miután a sörbiciklijeit kitiltották Prágából, új ajánlattal, egy minden kényelemmel felszerelt busszal célozta meg a Prágába látogatók pénztárcáját.

A maximum tizennégy fő befogadására alkalmas sörbuszokkal négyszáz euro befizetése ellenében két órás városnézésen vehetünk részt, amit természetesen különféle extrákkal egészíthetünk ki. Így egy hordó Pilsner Urquell-lel (50‎), Staropramen gyárlátogatással (280) és így tovább egészen a proseccoig.

Ha biztosra karunk menni, ugyancsak 50-ért garantáltan jó képű lesz a csapos és ehhez képest az ugyanennyibe kerülő sztriptíz már szint ingyen van.(Alaphelyzetben egy nő vetkőzik, de felárért gondolom chipandale fiúk is megrendelhetők.)

 

Forrás: https://g.cz/pivni-turistika-v-praze-vraci-uder-po-zakazu-pivnich-kol-se-rozjedou-pivni-autobusy-se-striptyzem/Twitter megosztás Google+ megosztás