Sörös flamingó

Címkék: állati, craft, Milkshake
2022. szeptember 20. kedd
Félmeztelen flamingó megy csajozni a kedvenc sörünkön, de egy lézerkardos mangó kettécsapja.

Az egyik legismertebb hazai kisüzemi sörfőzde, a Hoptop Sörfőzde, megújította kedvenc kraftsörét a Tropical Swinger Clubot. Augusztus 27-én, a Főzdeparkban megrendezett hatodik születésnapi partyn a résztvevők csapról és a megújult címkéjű dobozos verzióból is megkóstolhatták ezt a sörkülönlegességet. A trópusi gyümölcsökkel – Tizenegy különböző gyümölccsel megbolondított IPA nem csak címkéjében lett sokkal fiatalosabb, de ízében is felfrissül, hiszen egy kis laktózzal kiegészítve milkshake IPA kerül a sörösdobozokba a jövőben.

A sörhöz egy különleges trópusi gyümölcspürét adunk az erjedés közben így tudjuk az amúgy erős és keserű IPA jellegét gyümölcsös frissítő hatással kiegészíteni! – avat be minket Ali Rawech Szami sörfőző mester a sörfőzés titkaiba.

A legtöbb vásárló először mégis a címke szólítja meg a polcon és ez ennél a sörnél sincs másként. De ez nem megszólít, hanem az arcunkba robban! Egy borotvált mellkasú, leragasztott mellbimbójú – Mi van, mellbimbó egy madáron? – flamingó, koktéllal a kezében sétál a swinger club irányába. Legalább annyira megdöbbentő a címke, mint maga a sör. A képregényes illusztrációt, May Dávid tetoválóművész készítette, aki a főzde több core sörének is ilyen őrült címkét rajzolt. Hamarosan a Mangoman nevű gluténmentes sör is megújul, amin megtudtuk, hogy egy lézerkardos mangó fog gyümölcspürét készíteni társaiból.

 

Az új  Tropical Swinger Club milkshake IPA 5% alkoholtartalommal már elérhető a főzde honlapján: ITTTwitter megosztás Google+ megosztás