Szerelmi vallomás

2021. április 3. szombat
„Először csak futó kapcsolatnak indult. Tizennégy éves voltam, és a szülői tiltás ellenére is belementem. Felelőtlen fiatalként nemigen tudtam, mire vállalkozom.

Tulajdonképpen a barátaim vettek rá. Állandóan bizonygatták, hogy ezt nem lehet megunni, meg hogy milyen nagyon jó, meg hogy nagyon élvezni fogom. Szóval beadtam a derekamat. 

Persze kíváncsi is voltam, meg akartam, de mégis amikor először a számhoz érintettem, hirtelen megundorodtam tőle. Semmi kedvem nem volt végigcsinálni, de amikor láttam, a többiek teljesen felvidulnak, miután véghezvitték a dolgot, hát nem maradt más választásom, mint én is utánuk csináljam.

A számba vettem és igyekeztem, hogy minél előbb túl legyek rajta. Így is kellett pár perc mire kezdtem élvezni az ízét és nemsokára éreztem, hogy tettem hatása sem maradt el. Boldogság, könnyedség szállta meg a lelkemet, és hogy végül ennyire egyszerűen túljutottam rajta, jókedvemben elszívtam egy cigarettát.

Talán már ki is találták, hogy ebből a futó kapcsolatból szenvedély lett. Egyre több és több kellett belőle. Egyszerűen elvesztettem az eszem miatta és nélküle nem bírtam magammal, belebetegedtem a hiányába. Tudom sokan elítélnek emiatt, de én nem bánom, nem szégyellem: mit tegyek, ha egyszer nem bírok sör nélkül élni?”

 Twitter megosztás Google+ megosztás