Üvegesek dobozolva

2021. január 12. kedd
Nem kell ahhoz műértőnek lenni, hogy kijelenthessük, esztétikailag az üvegpalack vonzóbb sörös csomagolás, mint a praktikus dobozos.

Nem véletlen, hogy a Primátor tizenhatféle söre közül csak a legegyszerűbb Antonin kerül dobozba, az összes többi sört üvegbe és hordóba fejtik a náchodi gyárban. A minőség szerintünk üveg után kiált.

A Craft Head Budapest legújabb sörboltjában a Rákóczi úton, a cseh és jó sörök kedvelőinek elkészítettek egy nagyszerű Primátor válogatást, és nyolc sört bedobozolták nektek.

Így már csak haza kell vinni a négyféle sörből álló, díszdobozos összeállítást és a megfelelő sorendben meginni azokat. Azoknak, akiknek a bolt messze van, ajánljuk a házhozrendelés – a wox alcohol vagy beerbox.hu –  lehetőségét.

beerbox

De vigyázat! A sorrend nagyon fontos! Nem mindegy, hogy milyen sorrend szerint haladunk, ha együltünkben mind a négy sört meg szeretnénk ízlelni! Az erősebb kedvenccel kezdjük és attól haladjunk a legkönnyebb felé? Vagy fordítva történjen a kóstolgatás?

Te, hogy innád?  A kedvenccel kezdenéd, vagy a legkönnyebbel? Kerítenél hozzá valamilyen sörfalatkát, hiszen azzal válik teljessé az élvezet? Vagy netán a kocsmai iddogálás hiányát pótolandó, meghívnád a cimborádat, mert, az ökör iszik magában?

Akármit is választasz biztos lehetsz benne, a Primátor sörök jól fognak esni!Twitter megosztás Google+ megosztás