ápr 18

IV. Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál

  • helyszín: Corvin sétány
  • cím: 1082 Budapest, Corvin-sétány
  • kezdés: 2018. április 18. 12:00
  • befejezés: 2018. április 22. 23:00
Immáron negyedik éve kerül megrendezésre a Serfőző rendezvények szezonnyitó sörfesztiválja, Budapest egyik üde színfoltjának számító Corvin Sétányon.

Az eddigi évek tapasztalatai azt mutatták, hogy nektek négy nap nem elég a sörfesztiválozáshoz, így idén úgy döntöttünk öt naposra szervezzük szezonnyitó sörös ünnepünket. Több nap, több sör, sok sör, jó idő, hangulat a köbön. Jó mi?

Hogy honnan érkezik a sör? Anglia, Csehország, Németország, Ausztria, Spanyolország vagy Amerika? Mit számít nem? Csak legyenek a hárombetűsek IPA, EPA és APA dögivel; spontán erjesztésű lambic-ok; a barna porter és stout tesók; aztán chilis, gyömbéres és gyümölcsös finiségek; szűretlen búzák és precíz lagerek. Aztán ha szívesen ropogtattok majd sörkorcsolyát egy kiadós fesztiválos kaja után, akkor látogass el hozzánk április harmadik hétvégéjén, és áldozz fel egy hétvégét a "sörkulinarítás" oltárán. A rendezvényen megközelítőleg 25 kiállító, több mint 100 típusú csapolt és üveges sörrel vár téged, családod és barátaid.