máj 26

Kraft Sörfesztivál a Dürer kertben

  • helyszín: Dürer Kert
  • cím: Budapest 1117, Öböl utca 1.
  • kezdés: 2022. május 26. 16:00
  • befejezés: 2022. május 29. 23:00
30+ hazai és külföldi sörfőzdével, illetve a legfontosabb hazai sörszaküzletek különlegességeivel ismét KRAFT Sörfesztivál a megújult Dürer Kertben!Tavaly szeptemberben végre ismét megrendezésre kerülhetett sokak kedvenc éves sörös eseménye, a KRAFT SÖRFESZTIVÁL. A 2021-es „ráncfelvarrott” és megújított koncepcióval megrendezett KRAFT-ot nem csak a vendégek, de a főzdék és a szervezők is sikerként könyvelhették el, amin felbuzdulva idén május végén újra összegyűlhetünk a kraft sörök rendes évi szemléjére!

A KRAFT Sörfesztivál mindig is a kraft sörös szakma, és a fogyasztók szíve csücske volt. Az összes fontos hazai sörpiaci szereplőt, de emellett külföldi, régiós neveket is felvonultató nagy sörös ünnepély ez, amire az összes sörös kiállító külön készül a aktuálisan legizgalmasabb tételeivel. Egy fizetem-amit-iszok rendszerben működő, laza hangulatú sörünnep tér vissza ismét a Duna partján, ahol mindenki megtalálja a számítását: akár az első IPÁját készül meginni, akár rutinos kraft arc a sokezredik söre után.

Minden este koncertekkel készülünk, napközben és a koncertek után pedig kedvenc szelektoraink pakolják majd a zenét. Meghívjuk a food truckos barátainkat is, akik változatos étel-opciókkal készülnek majd, hogy még jobban essenek azok a sörök. A fesztivál és a koncertek látogatása INGYENES, és bárki részére nyitott! Aki viszont sörözni szeretne, szüksége lesz fesztiválpohárra, és token-ekre (zsetonokra).

A 2022-es KRAFT sörfesztivál hivatalos söre igazi vissza a gyökerekhez felfogásban fogant, mert valahol reflektálni akartunk a világban lassan már harmadik éve tartó folyamatos újrakezdés közös élményére. A végeredmény így egy vérbeli West Coast IPA határozott keserűséggel, de az újkori trendekhez igazítva izgalmasan és duplán hidegkomlózva, mindez pedig olyan régi szakmai partnereink és barátaink segítségével valósult meg, mint a Badass Barley, a BarthHaas X és a Lallemand.