máj 21

Maltgarden és AleBrowar sörök

  • helyszín: Craft Hed Bottleshop
  • cím: Budapest, VIII. Rákóczi út 29.
  • kezdés: 2021. május 21. 11:00
Lengyel vonalon sose voltunk még ilyen erősek! Éppen ezért most beújítottunk jó pár friss tételt a Maltgarden és AleBrowar főzdéktől.A Beerbox-szal komolyan gondoljuk bizonyos márkák jelenlétét a magyar piacon, ezért is szeretnénk minél több újdonsággal meglepni vásárlóinkat és az érdeklődőket is. A Maltgarden-t nem kell bemutatnunk, de, aki még nem ismerné, annyit mondanánk, hogy Lengyelország Tree House-ja, Cloudwater-je, Brew Your Mind-ja, Garage-ja.... és még hosszú napokig sorolhatnánk ezeket a remek és hibátlan craft sörfőzdéket. Azonban nem csak ebben mesteriek, hanem most két nagyon érdekes savanyú tételt is hoztunk Nektek.

Az egyik a MATHCING COLOURS // Savanyított sör áfonyával, banánnal, kókusszal és juharsziruppal. A másik a CORFU FOOD ADVISOR // Savanyított sör guava-val, mangoval és uborkával, amit a Seven Islands görög sörfőzdével kollaborációban főztek.

Az AleBrowart sem ismeretlen előttetekól sem most hozunk először söröket. Alap söreikkel, mint a Rowing Jack IPA, vagy a Smoky Joe stout már népszerűsére tettek szert, de ők sem restek egy kis őrültségre. Ezt is bizonyítja például az AleLab széria, amely telis tele van spécibbnél spécibb savanyú, stout és hordóérlelt tételekkel. Készültünk 100 IBU-s belga élesztős West Coast-tal és erős belga Ale sörrel, de a Kveik black IPA és savanyított NEIPA sem maradhat ki a sorból.

Amit kiemelten ajánlunk a figyelmetekbe az a HOPPY KNUT // Kveik Cascadian Dark Ale (AKA Black IPA), a DDH DIPA széria // Imperial New England IPA Sabro és El Dorado komlókkal és a MASH FACE // Savanyított Session New England IPA.