ápr 24

Craft Head terasznyitó

  • helyszín: Craft Head - Brewpub & Bistro
  • cím: Budapest, VIII. Rákóczi út 29.
  • kezdés: 2021. április 24. 13:00
  • befejezés: 2021. április 24. 21:30
Szombaton megnyit a Craft Head - Brewpub & Bistro. Budapest legújabb gasztrokocsmája a belváros szívében, várja a jó sörre szomjazó és ínyenc fogásokat kedvelő vendégek számára.Elérkezett a várva várt nap és megnyitjuk teraszunkat, ahol mintegy nyolcvan fő szórakozhat egyidőben. Eddig is üzemelő bottleshopunk, ahol több mint kétszáz féle dobozos és üveges sör kapható, továbbra is nyitva tart és az esemény alatt is lehet válogatni a polcokról.

Harminckét sörcsapból folyik majd a sör: a legjobb hazai és kisüzemi lengyel, cseh sörökkel várunk nyitáskor. A jó sörök mellett garantált a jó kaja is. Legújabb street food étlapunk egészíti majd ki a kiváló söröket és a minőségi borokat. 

Fontosnak és komolynak tartjuk a jelenlegi vírushelyzetet, ezért bzonyos dolgok betartására kérünk benneteket! A járványügyi szabályokat betartva, a higiéniára száz százalékosan odafigyelve várunk majd titeket. Felszolgálóink maszkban dolgoznak, de nektek a teraszon nem kell maszkot viselnetek, de a mosdó használatakor, ha belépsz belső helyiségeinkbe, kérjük, hogy  hordd te is!