aug 27

Timco Brewing – sörfőzde és sörpremier

  • helyszín: Craft Head - Brewpub & Bistro
  • cím: Budapest, VIII. Rákóczi út 29.
  • kezdés: 2021. augusztus 27. 16:00
Újabb magyar kraft sörfőzdét köszönthetünk, akik elsőként a Craft Headben mutatkoznak be és itt debütál legújabb sörük is.Tim egy ír srác, aki Magyarországon él és a minőségi sörök nagy kedvelője. Hogy ezt a rajongását másokkal is megossza nyitott a belvárosban egy saját ír kocsmát is. Ezzel azonban nem elégedett meg , mert saját söröket is szeretett volna bemutatni vendégeinek a sörözőjében. Ehhez pedig egy nagyot álmodott és Vesztergom Balázzsal közösen megalapította a Timco Brewing-ot.
Jelenleg 3 sörük van; egy IPA, egy maracujás búza és egy igazi ír vörös Red Ale. Emellet pedig most jönnek ki egy új darabbal, a Frissel, melynek a Craft Headben lesz az első bemutatkozása.

Néhány szó a sörökről: 

VÖRÖS: Igazi gyémánt vörös szín, karakteres komlózás és erős maláta profil jellemzi a sört. Különlegessége a karamellizált maláta és pörkölt maláta keveréke, mely kicsit kekszes ízhatást ad neki. Ugyanakkor könnyen iható és kellemes Red Ale. Írt egy írtől! 

 FRISS: Tim belgiumi útja során inspirálódott meg eme új sör kapcsán, mely egy frissítő saison lett. Alapjáraton ez egy száraz, kevésbé testes, fűszeres sörtípus, azonban a Timco megcsavarta kicsit a receptet. Adtak hozzá bazsalikomot, citromfüvet és egy kis citromhéjat, melytől még ütősebb és egyedibb lett a sör.

 Gyertek és ismerkedjünk együtt a csapattal és a sörökkel!l hozzánk és igyuk le közösen a Timco söreit, köztük a vadi új premier tételt is!
☎️ Asztalfoglalás: +36 30 177 7424