jún 11

V. Jubileumi Sörfesztivál

  • helyszín: Budai Vár
  • cím: Budapest, Budai Várnegyed
  • kezdés: 2015. június 11. 15:00
  • befejezés: 2015. június 15. 03:00
Idén nyáron immár ötödik alkalommal tárja fel kapuit a sör és zenekedvelő nagyközönség előtt az ország legnagyobb Sörfesztiválja a Budai Várban.

A négynapos, nyárindító Sörünnepen 200 féle import, hazai és kézműves sörkülönlegességgel ismerkedhet meg a nagyközönség, míg a lágyabb ízek kedvelőit ismét várja majd a Cider Liget. A hagyományos és újdonságnak számító nagy- és kisüzemi nedűk mellett idén a belga sörnagyhatalom kap kiemelt szerepet a rendezvényen.

Az ebben az évben jubiláló, immár hagyománnyá fejlődött fesztivál az alkalomhoz méltó módon minden eddigit felülmúlóan változatos sörkínálattal, változatos gasztro felhozatallal és zenei produkciók sorával készül a folyékony kenyér szerelmeseinek és mindenkinek, aki igazán impozáns környezetben, kellemes hangulatban szeretne kikapcsolódni.

Idén nem csak a sörkínálat, de a zenei paletta is tovább bővül: csütörtökön a Magna Cum Laude nagykoncert mellett Rakoczai Imre szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Pénteki napunk házigazdája a Total Dance Festival, így garantáltan a retro hangulaté lesz a főszerep Dr. Alban, a Kozmix, az UFO és a Groovehouse jóvoltából. Szombaton populárisabb vizekre evezünk, így a Neoton Família, valamint Nagy Feró és a Beatrice gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Vasárnap hamisítatlan mulatós hangulattal szórakoztatjuk majd a nagyérdeműt, hiszen a Budavári Vigadó fellépői az ország kedvenc fellépői lesznek.Forrás: http://www.sorfesztival.hu/