Sörverseny és Sörmustra

2019. április 12.
A Sörverseny és Sörmustra olyan egyedülálló redvezvény hazánkban, melyen a nagyközönség is aktív résztvevője lehet egy sörszakmai programnak. A Kisüzemi Sörfőzdék Érdekképviseleti és Érdekvédelmi Egyesülete immáron több mint két évtizede rendezi meg kétévente az egyre nívósabb sörversenyét. A KSE sörverseny nemzetközi megítélése, valamint a magyarországi kisüzemi és házi sörfőzdéinek kínálata eljutottak arra a szintre, hogy immár szakmailag is indokolt és a közönség visszajelzése is bizonyítja, hogy a versenyt érdemes minden évben megrendezni. A KSE Sörverseny évenkénti megszervezésével és a Sörmustra közvetítésével a közönség bevonása a versenyt kísérő rendezvényekbe egyaránt azt a célt szolgálják, hogy a sör iránt nyitott érdeklődők megismerhessék az évről évre alakuló kínálatot és újdonságokat, valamint szakmai tudással felvértezve kóstolhassák a hazai sörfőzők műveit.

Cseh sörök barátai találkozó

2019. március 9 - március 9.
Jó dolog egy-két finom cseh sör mellett kvaterkázni egyet. Ha ti is így gondoljátok gyertek el március 9-én az ötödik találkozónkra, melyet délután fél hattól tartunk Erkel utcai Primátor Pubban, leánykori nevén a Doktor Blazsejben.

Lehet-e nagyüzemi a craft?

2018. október 17 - október 17.
Az utóbbi időkben a hazai nagyüzemek is nekiálltak a „kézműves” sörök főzésének. Sajátos, magyaros megoldás ez, hiszen a világban sokkal inkább a kisüzemek multik általi felvásárlása zajlik. Vajon miért volt fontos, hogy a nagy gyárak hidegkomlózzanak, nitrós sört gyártsanak, vagy felsőerjesztésű söröket fözzenek? A költséghatékony nagyüzemi sörök, vagy a versenyhelyzetet eltorzító „jóárasítás” mellett milyen esélyei vannak a hazai kisüzemeknek a pályán. Többek között erről lesz szó október 17-én az Ogre Bácsiban.

Reczer Collabrew Series népünnepély

2018. szeptember 21 - szeptember 21.
A Reczer kollaborációs sörsorozat féltucathoz érkezett, azaz a tervezett tizenkettőből a fele már elkészült. Kizárólag itt és most valamennyi remek darab megkóstolható.

4. Kraft Sörfesztivál

2018. szeptember 14.
A Főzdepark és a Beer Week in Budapest bemutatja a sokak (sokunk) által várt IV. Kraft Sörfesztivált, a KR4FT-ot! A helyszín és a koncepció változatlan, belépő nincs, kötelező pohár nincs, ingyenes mosdó van, főzdelátogatás van. Minden más pedig csak közösen, rajtunk (szervezők, önkéntesek, főzdék, vendégek) múlik... Jó lesz!

Sörfesztivál a Budai Várban

2018. augusztus 23 - augusztus 26.
Egy év szünet után ismét sörfesztiválnak ad otthon a Budai Vár

Camba Bavaria a Dezsőben!

2018. augusztus 2 - augusztus 3.
Augusztus másodikán, csütörtökön egy német kraft márka mutatkozik be a Dezsőben. Ebből az alkalomból nyolc különböző Camba kerül csapra.
Ogre Bácsi egy hatalmas sörözős-sütizős bulira és egy izgalmas előadásra invitál Téged! A Békésszentandrási Szent András Sörfőzdetől, ahogyan magától Ogre Bácsitól korábban sem állt távol a sörgasztronómiai kísérletezgetés. Ez a kísérletezési folyamat most újabb szintre lépett.

Német csapfoglalás a város tetején

2018. június 30 - július 17.
Két évvel ezelőtt a Serfőző csapata nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy a nagy múlttal rendelkező de kevésbé ismert német söröket bemutassa a magyar közönségnek. 2018-ban folytatódik a hiánypótlás, itt a II. Budapesti Német Sörfesztivál!

XI. Budapesti Cseh Sörfesztivál

2018. június 14 - június 28.
Idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg a cseh sörök legnagyobb budapesti seregszemléjét a Budapesti Cseh Sörfesztivált

összesen: 52 db | 10 db/oldal

első vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 következő utolsó