Olvasási idő: 2 perc
A New Image egyike azoknak a sörfőzdéknek, amelyek a következő szintre emelik hordós érlelési játékukat az Anafora és a Noema Stouts sorozat létrehozásával. Míg az Anaphora arra összpontosít, hogy a hordókból a lehető legjobb ízt masszírozza ki adalékanyagok használata nélkül, a Noema a hordók természetes ízét igyekszik fokozni adalékanyagokkal. A New Image Brewing Noema Blend 2 a New Image víziójának és hibátlan kivitelezésének kirakatpéldája.
Brandon Capp, a New Image alapítója és sörfőzője azt mondja, hogy „annyi nagyszerű, jól összeválogatott sört tesz nagyszerű, jól összeválogatott hordókba, amennyit csak tud”, ami számtalan életképes lehetőséget kínál a hordóprogramjukhoz. A hordóban érlelt sörben ott van az „X-faktor”, és szerencsére eddig még egy hordó sör sem végezte a lefolyóban.
A New Image jelenleg raktáraiban 120 hordó stout érlelődik és ezek 24-30 hónapig pihennek, mielőtt reinkarnálódnak Anaphora és Noema csúcssörökként. A Noema Blend 2 receptjét szederrel is kiegészítették, majd Laws Rye Whiskey hordókban érlelték.Hogy „a hordó karaktere és a szeder közötti űrt kitöltsék tahiti vaníliát használták Mindezek az összetevők zökkenőmentesen kombinálva egy jól kiegyensúlyozott 15,5%-os ABV kiegészítést hoztak létre.
Ebben a sörben egyetlen elem sem tűnt ki – minden összetevője jól átgondolt volt a tekintetben, hogy hogyan keveredik az egész részeként, és ez az egész ötlet Noemával. Vegyünk egy stoutot, érleljük hordókban, majd nézzük meg, hol tudják kiegészíteni és kiegészíteni a már meglévő ízeket.
A hordós érlelésű sörrajongók sok mindenre számíthatnak a New Image közelgő kínálatával. Az Anaphora és a Noema továbbra is nagyjából negyedéves ütemezés szerint jelenik meg. Két jubileumi Stout és egy ünnepélyes Barleywine márciusban debütál.
Forrás: ITT