Olvasási idő: 2 perc
Wojciech Mann a közösségi finanszírozással az Indiegogo oldalán próbál pénzt gyűjteni az ötlet megvalósításához. A koncepció pedig nem más, mint hogy a női vaginából kinyert hüvelyi tejsavbaktériumokat sokszorosítanák laboratóriumi úton. A legalkalmasabbnak erre a célra egy cseh modell, Alexandra Brendlova pináját találták a hírek szerint. Nyilván rengeteg hüvelyváladék vizsgálata után sikerült megállapítani, hogy a cseh modell vaginája termeli a legkiválóbb női esszenciát, amely alkalmas lesz arra, hogy a sörön is átüssön a mindaz, amit nyelvünkön, a közvetlen érintkezés során a vaginán érzünk – bár eddig is édesnek találtuk nem tudtuk, hogy ilyenkor az nőiség kvintesszenciáját nyalogatjuk.
A gyártásra készülődő lengyel sörfőző már azt is eldöntötte, hogy a kinyert hüvelyi tejsavbaktériumokkal elsősorban savanyított söröket ízesítene, mint a sour ale, a lambic, a flander vagy a sour stout. A hírek szerint az ötlet – hogy a sör tartalmazza a nőiesség esszenciáját – megvalósításához 150 ezer euró kellene, ebből az összegből 16600 üveg sör készülhetne.
Úgy tűnik kifulladóban az igazi sörforradalomi lendület és ez sokakat arra ösztönöz, hogy egyre extrémebb sörök gyártásával szerezzenek hírnevet. Úgy látszik az uborka, a macskaszar, a kecskeagyvelő után elérkeztünk, ahova ép elméjű sörkedvelők, még akkor sem követnék Wojciech Mann-t, ha a hír igaz lenne, és a terv megvalósulna. A magam részéről legalábbis biztos vagyok benne: én megmaradok a sör és a vagina eddig jól bevált élvezeténél.