Rólunk

A Drink Union Kft. cégfilozófiájának tekinti, hogy kínálatával hozzájáruljon vásárlói ízlésvilágának fejlődéséhez. Teszi ezt egy olyan különleges termékpalettával, mely gazdagítja az Ön eddig megszerzett tapasztalatait, formálja ízlésvilágát. Ugyanakkor a különlegességek mellett, a tradicionális ital ízek kedvelőinek is tartogatunk újdonságokat.Kínálatunk sokszínűsége mellett, fontosnak tartjuk, hogy vevőink részére olyan árakon biztosítsuk termékeinket, melyek versenyképessége egyedülálló. Köszönhető ez annak hogy cégünk kizárólagos márkaképviseleti tevékenységet lát el, így a magyar piacon köztes piaci szereplő nélkül juttatjuk el termékeinket Önhöz és cégéhez.

A Drink Union Kft. arra törekszik, hogy az eladást követően is folyamatos kapcsolatban maradjon vevőivel a termékeken keresztül. Fontosnak tartjuk a megrendelők igényeinek magas szintű kielégítését, és a visszajelzéseik alapján folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásunk minőségét. Szolgáltatási körünkbe tartozik, országos szállítási és szerviz hálózat, rendezvények kiszolgálása, bonyolítása, kóstoltatás, promóciós anyagok stb., amit a vevő egy márkás ital mellé napjainkban elvár.

A Drink Union Kft. az italforgalmazáson túlmenően, kapcsolódó szolgáltatásként vállalja rendezvények részleges valamint teljes körű lebonyolítását. Eszközeink és cathering partnercégeink segítségével biztosítjuk az állandó minőséget és a kedvező árakat, melyek a szolgáltatás igénybevételének komplexitásától függően további kedvezményeket biztosítanak az Ön számára.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését és hamarosan Önt is partnerünkként köszönthetjük!

Üdvözlettel:

Bartha Balázs
ügyvezető