Olvasási idő: 2 perc
A Garage 2015-ben sörözőként indult Barcelona Eixample kerületében, a Placa Universitat közelében, közvetlenül a város központjában. A sörfőzde egyik alapítója, Alberto Zamborlín Írországban kezdett kisüzemi sört készíteni. Miután visszatért Barcelonába, találkozott James Welsh-sel, és ketten együtt úgy döntöttek, hogy professzionálisabban kezdenek sörfőzni, és sörözőt nyitnak.
Az általuk alapított indusztriális stílusú söröző-sörfőzde gyorsan népszerűvé vált a helyi sörrajongók és a sörturisták körében és napjainkban a barcelonai kézműves sör egyik legfontosabb helyszíneként tartják számon. A bárban a Garage sörök sokasága kapható. A kocsmával szomszédos eredeti sörfőzde ma is működik, jelenleg a hibrid sörök előállítására koncentrál.
A régi sörfőzde kapacitása azonban 2017-re kevésnek bizonyult, ezért a Garage Beer Sant Andreu de Palomar egyik ipari területén egy új nagyobb alapterületű sörfőzde is kialakításra került. Érdekesség, hogy a sörfőzde egy sikeres közösségi finanszírozási kampány eredményeként valósult meg. A sörfőzde mellett van egy kis csaptelep is, de az jelenleg csak rendezvények alkalmából tart nyitva.