Olvasási idő: 3 perc

Azt már régóta tudjuk, hogy a férfiak számára az alkohol, bármilyen alkohol, vágykeltő hatású. Az eddigi tapasztalatok azonban arra mutattak rá. hogy az alkohollal felfokozott vágy, sajnos a megkívánás erős doppingja, de bizony a végrehajtásra bizony nincs a legjobb hatással. Hogy finoman szóljunk. Most egy kutatócsoport arra a megállapításra jutott, hogy lehet, hogy ez az alkoholok többségével így van, de a sör ebből a szempontból is más. Az eredmény amire kiváló tudósaink jutottak, hogy a sör valóban vágykeltő hatású, de visszafogott fogyasztása segít megoldani a férfiak leggyakoribb problémáját, hogy korai örömükkel jóval megelőzzék hölgy partnerüket.

Sajnos a módszer még tökéletesítésre szorul, mert a sör minden áldásos hatása ellenére sem oldja meg a nők problémáját, akiket Isten ugye megajándékozott a többszöri orgazmus megélésének lehetőséget. (Tudjuk, olykor már az egy is nagy öröm lenne!) A sörnek köszönhetően elnyújtott szeretkezés tökéletesen kielégítő voltához ugyanis az is szükséges lenne, hogy a nő ne fogyasszon sört a szeretkezés előtt, mert a sör nők számára sokkal intenzívebb vágyfokozó – így a szegény férfi ismét ott van, ahol a part szakad.

De, hogy egy jó hírrel is szolgáljunk elmondjuk, hogy az Edinburgh-i Innis&Gunns 2015-ben kifejlesztett egy sört. Ezt kortyolgatva nem csak ez első alkalmat tudja a férfi elnyújtani, de alkalmassá teszi további boldog körök teljesítésére is, feltéve, ha a 50 Shades of Green sört fogyasztja szerelmeskedés előtt. A sört kifejezetteen arra tervezték, hogy fokozza a teljesítményt. A ginzeng, a ginkgo biloba és damiana szexuális telejesítmény fokozók, gyorsítják a vér áramlását és stimulálják az idegeket. A nevet "A szürke ötven árnyalata" című film ihlette, és ha már ötven, hát ennyiféle komlót főztek a limitált szériás sörbe. A 200 palack 30 Eurós áron került forgalomba és az utolsó darbig elfogyott!

És végül az ötvenféle komló: Ahtanum, Amarillo, Belma, Boadicea, Bramling Cross, Cascade, Celeia, Centennial, Challenger, Chinook, Cluster, Columbus, East Kent Goldings, Ella,Falconers Flight, Fuggles, Galaxy, Glacier, Hallertau, Hallertauer Mittelfruh, Hersbruker, Hull Melon, Kazbek, Liberty, Magnum, Mosaic, Motueka, Mount Hood, Northern Brewer, Nugget, Pacific Jade, Palisade, Perle, Phoenix, Polaris, Progress, Saaz, Savinjski Goldings, Sorachi Ace, Spalt Select, Summer, Summit, Target, Tettnang, T’N’T, Vic Secret, Wai-iti, Warrior, WGV, Willamette.