Olvasási idő: 2 perc

Konrad Vratislavicky Výcepní Pivo: A  výcepny elnevezés arra utal, hogy a kocsmában, pontosabban a hozzátartozó söntésben a könnyű söröket a csehek szívesebben fogyasztják, mivel ezekből gond nélkül elfér a gallér alatt egy nagyobb mennyiség is. Vratislavicky Výcepní Pivo is egy ilyen egyszerű, könnyű, de a legjobb alapanyagokból készülő szomjoltó ivósör. (Alkoholtartalom 3,8%, szárazanyagtartalom 10 B°)

Konrad Svetly Ležák: A libereci sörök gyöngyszeme a Konrad 12 B°. Az 5,2% -os alkoholtartalmú sört vastag hab és telt ízvilág jellemzi, amit a finoma komló aromák tesznek kerekké. Ajánljuk azoknak akik a harmonikus, nem tolakodó ízharmóniákat szeretik. ( Alkoholtartalom 5,2%, szárazanyagtartalom 12 B°)

Konrad Spytihněv: A Konrad Spytihněv egy száraz sörspecialitás, melyet a hagyományos komlózási eljárások mellett az erjesztés utolsó fázisában hidegen is komlóznak. Ezt követően a sör legalább egy hónapig pihen az ászokpincében és ekkor teljesedik ki határozott keserű karaktere és testessége is. (Alkoholtartalom: 6%, szárazanyagtartalom 14°B)

Konrad Cherry: A manapság oly divatos alkoholmentes és ízesített sörök nem hiányozhatnak egyetlen sörfőzde szortimentjéből sem. A Konrad cseresznyés-alkoholmentes söre kortyérzetében a cseresznye határozott íze érvényesül, de a lecsengésben felbukkan a komló kellemes keserűsége is.