Olvasási idő: 2 perc

Talán pont ezért sem egyszerű az eligazodás az éttermek világában. Pedig rutinos versenyzők néhány apró dologból már első pillantásra el tudják dönteni, hogy a melyik objektum nem fog csalódást okozni. A vonzó enteriőr, a szolgálatkész személyzet, a jól összeállított menü és a tisztaság mindenképp bizalomgerjesztő.

A döntő akármerről is vizsgáljuk – akár a hagyományosról, akár a fine dinningról legyen szó – a konyha minősége. Egyedül üdvözítő út nyilván nem létezik, az ízlések és a pofonok ugye különbözőek. Az azonban mindenképp biztató, ha az étlap nem akarja a teljes világkonyhát felölelni, viszont azért mindenki találhat ínyére valót. Az étlapot ITT megtekinthetik és láthatják jól megfér rajta a Borjúpaprikás, a Skót lazacderék és a érlelt Uruguay-i hátszín steak is.  

A „Le Vieux Boulanger” az az „Öreg Pék” a Rózsadombon, a Pusztaszeri úton nemrég nyílt vendéglő neve. A névválasztás tisztelgés a nagypapa előtt a szakmájának sikeres vállalkozójaként szerzett nevet magának.  Az utódok célja egy olyan hely megvalósítása volt, ahol a finom ételek mellé nagyszerű italokat is kínálnak, ahol az az „ars poetica” hogy vendég azt érezze, hogy többet kap mint egy étkezést.

Annak bizonyítására, hogy a sör gasztronómia szerepe is egyre fontosabb álljon itt bizonyítékként, hogy a „Le Vieux Boulanger” a minőségi borok mellett remek Primátor söröket is kínál  vendégeinek. A csapból a Primátor Prémium és a Primátor Búza sör folyik, de palackban kapható a Primátor IPA és az egyik legerősebb cseh sör a Primátor Double is.

Legyen a vendégük!