Olvasási idő: 2 perc

A királyi pecsétet olyan cégeknek ítélik oda, amelyek legalább öt egymást követő évben rendszeresen szállítanak árukat vagy szolgáltatásokat a királyi háztartásnak. A favershami székhelyű sörfőzőnek, Károly még walesi hercegként a Grant Morella Cherry Brandy-jét jutalmazta ezzel a kitűntetéssel. Az ital 1774-ből származik, és eredetileg Thomas Grant and Sons készítette Doverben, mielőtt Maidstone-ba költözött. 

 A Shepherd Neame 2014-ben kapta meg először a walesi herceg engedélyét, hogy a királyi pecsétet a Shepherd Neame Spitfire Amber Ale palackjaira használják. A legendás légi csata, a Supermarine Spitfire után elnevezett kenti sört először 1990-ben főzték, hogy megemlékezzenek a brit csatáról, amelyet 50 évvel korábban a Kent feletti égbolton vívtak.

A Shepherd Neame vezérigazgatója, Jonathan Neame a következőket nyilatkozta: „Régóta kapcsolatban állunk a királyi családdal, és hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között lehetünk az Egyesült Királyságban, akiknek őfelsége III. Károly király királyi beszállítói jogot adományozott. Nagy-Britannia legrégebbi sörfőzőjeként nagy büszkék vagyunk arra, hogy megőrizzük hosszú sörfőzési örökségünk hagyományait, minőségi termékeket készítünk a legkiválóbb helyi alapanyagokból, ezért csodálatos, hogy erőfeszítéseinket ezzel a különleges megtiszteltetéssel ismerik el.”

A Bishops Finger Kentish Strong Ale egy ínyenc sör, mely nevét az ujjalakú útjelző táblákról kapta, amelyek a zarándokonak mutatják merre találják Thomas Becket canterbury-i sírját. Egyúttal ez volt az első erős sör, amelyet Neame Shepherd főzött, miután az 1950-es évek végén feloldották az egy-egy sörhöz adható maláta mennyiségnek a korlátozását. Bishops Finger egyben az Egyesült Királyság egyik legrégebbi palackozott söre, amelyet 1958 óta főznek. Az 1990-as években Magyarországon is forgalmazták.