Mi van a hátizsákban?

Aki ismer tudja, hogy nem járok síelni, szóval a történet nem az enyém, de a mesélő megbízható forrás, régi barátom Tamás.

Cheers

A „Cheers” című sitcom – azaz szituációs komédia – az amerikai NBC televízió egyik legnépszerűbb műsora volt 1982 és 1993 között, tizenegy évadon át.

A beszólások mestere

Az amerikai William Claude Dukenfield mélyen átélte legfontosabb szerepét, melyben egy szarkasztikus, egocentrikus személyiséget alakított.

NEIPA – az új generáció söre

A New England IPA az elmúlt évek legnépszerűbb söre, honnét máshonnét is származhatna, mint az Egyesült Államokból.

Sört a munkahelyekre!

A magunk részéről szeretnénk hozzájárulni a munkahelyi problémák csökkentéséhez ezért javasoljuk a munkahelyi sörözés legalizálást

Korhelyhétfő

A prágai Arany Tigrisben Hrabal és cimborái még a 20. század végén is megülték a korhelyhétfőt ezt a bolondos ünnepet

Prágai kocsmatöltelék

Petr Urban kitalálta Ruda Pivrnce alakját, a prágai kocsmák sörisszáinak egyik archetípusát és nyitott is egy kocsmát Pivrnce úrnak.

Egy szakállas vicc

Egy újszülöttnek minden vicc új. Ezt a viccet kicsit más változatban, de már vagy ezerszer hallottam, de talán lesz, akinek ez lesz az első alkalom.

Churchill aranyköpései

– Sose feledjék, hogy jóval többet nyertem ki az alkoholból, mint amennyit az alkohol vett ki belőlem. – reflektált egyszer az őt alkoholizmusa miatt ért kritikákra Winston Churchill brit miniszterelnök.

Murphy kocsmai törvényei

Egy kocsmában minden megtörténhet és ugyanannak az ellenkezője is. A hülyeségre mindig van közönség, ez alapszabály.