Sörök, könyvek, poharak, plakátok

Üde színfolt a V4 Sörfesztiválon, a Beers & Books sátra, ahol a sörök mellett, gasztronómiai könyveket, söröspoharakat és régi plakátokat is megvásárolhatunk.

Sessler sörök Nagyszombatról

A 19. és a 20. században az addig a szigorúan laikus háziipar keretei között működő közép-európai sörfőzés teljesen átalakult és egyre-másra épültek a hatalmas sörgyárak.

A rozsnyói Kaltenecker

Természetesen a szlovák sörfőzés egyik legismertebb márkája a rozsnyói Kaltenecker is ott lesz a V4 Sörfesztiválon.

Kisüzemi sörfőzdék Kassán

Szlovákiát négy sörmárka képviseli majd a V4 Sörfesztiválon: a besztercei Urpiner, a rozsnyói Kaltenecker, a nagyszombati Sessler és a kassai Cassa Brewery.

Sör és lóverseny

A pardubicei sörfőzés igazi fellendülés akkor kezdődött, amikor az ország leggazdagabb embere Vilém Pernštejn, a 15. század elején a városba tette át székhelyét.

Sörök Besztercebányáról

Szeptember első hétvégéjén a V4 Sörfesztiválon ott lesznek a kassai Golem, a rozsnyói Kaltenecker és a besztercebányai Urpin sörfőzdék sörei is.

Lengyel remekek

Szeptember első hétvégéjén kerül megrendezésre a V4 – azaz a Visegrádi Négyek – Sörfesztivál, melynek legizgalmasabb vendége Lengyelország lesz.

Paradicsomi sörök

Svijany Prágától északra az úgynevezett Cseh Paradicsomban található. Sörgyára az egyik legdinamikusabban fejlődő sörfőzde Csehországban.